Suolapiippu auttaa astmaanSuolapiipulla voidaan hoitaa erilaisia vaivoja, kuten siitepölyallergiaa, astmaa tai hinkuyskää. Suolapiippu simuloi suolahuonehoitoa erona että, laitetta voi käyttää omassa kodissa. Suolapiippu on patentoitu laite, joka sisältää mikroskooppisia suolakiteitä.

Tutustu suolapiippuihin: keraaminen suolapiippu tai lite.

Suolapiippu auttaa hengittämään helpommin. Suolapiippu on patentoitu laite.

Suolapiipun käyttö

Suolapiippu toimii suunkautta sisään hengittämällä ja ulos hengitys tapahtuu nenän kautta, jolloin suolakiteitä menee keuhkoihin ja nenän limakalvoihin. Suolapiippua käytetään 15 minuutista kahteen tuntiin. Tarkoitus on käyttää laitetta yhtäjaksoisesti parhaan tuloksen saavuttamiseen.

Suolapiipun hoitokohteet

Suolapiipun hoito perustuu suolan puhdistavaan vaikutuksen, joka myös hoitaa limakalvoja ja tuhoaa bakteereita hengitysteissä, auttaen näin ehkäisemään poskiontelotulehduksen syntymistä. Suolapiipun on myös todettu vähentävän limakalvojen turvotusta, jolloin esimerkiksi öisin on helpompi hengittää.

Suolapiippu on tarkoitettu ennaltaehkäisevään hoitoon tai oireita lieventämään. Olemassa olevia sairauksia suolapiippu ei välttämättä pysty kokonaan parantamaan.